Chacao.Recycling van oude boxtransformatorWat zijn de manieren om de geschiktheid te beoordelen?

  • vrijgavetijd:2022-07-31 18:02:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:263
  • Korte omschrijving:

    Chacao.,De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl

Artikel inhoud

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Fout oordeel van de transformator

Chacao.Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

Oorzaken van brand in transformator

Bergen.Wat is de bedrading van droge transformator?

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie,Chacao.Droge transformator 125kva, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.


Chacao.Recycling van oude boxtransformatorWat zijn de manieren om de geschiktheid te beoordelen?



lekkage van olie bij loopflens

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

De productlijnBij relais protection dry-type transformator,Chacao.Prijs van gerecycleerde droge transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Fabrikant van transformatoren

transformator-onderneming met olieonderdompeling


Chacao.Recycling van oude boxtransformatorWat zijn de manieren om de geschiktheid te beoordelen?



Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is,Chacao.Productieproces van olie ondergedompelde transformator, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

activaDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Chacao.Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Elektrische transformator

Chacao.Overige productinformatie
  • Szerentendre.kgmHuishoudelijke outdoor lift op de derde verdiepingEnergiebesparing bij rioolwaterzui

    Szerentendre.kgmHuishoudelijke outdoor lift op de derde verdiepingEnergiebesparing bij rioolwaterzui

  • Datong StadHydraulisch laad- en losplatformlevering

    Datong StadHydraulisch laad- en losplatformlevering

  • ToulouseAutomobiel hydraulisch hefplatformVerschillende gebruiksmethoden

    ToulouseAutomobiel hydraulisch hefplatformVerschillende gebruiksmethoden

  • Aus.Hydraulisch hefplatform van het type vrachtliftMarktpotentieel stijgt

    Aus.Hydraulisch hefplatform van het type vrachtliftMarktpotentieel stijgt

  • Aus.Jiyang hydraulisch hefplatformWat zijn de vaardigheden?

    Aus.Jiyang hydraulisch hefplatformWat zijn de vaardigheden?

  • Aus.Elektrisch hydraulisch vast hefplatformDe algehele stabilisatie van de markt

    Aus.Elektrisch hydraulisch vast hefplatformDe algehele stabilisatie van de markt

  • Aus.Merk mobiele instapbrugWat zijn de installatievaardigheden?

    Aus.Merk mobiele instapbrugWat zijn de installatievaardigheden?

  • Sivednica.kgmHydraulische elektrische vaste instapbrugWat zijn de toepassingen en functies?

    Sivednica.kgmHydraulische elektrische vaste instapbrugWat zijn de toepassingen en functies?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!